Δελτίο Καιρού για Τρίτη 14/2/2023

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Παγετός το πρωί στα βόρεια αλλά και σε ορεινές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στο Αιγαίο στην νοτιανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Σποραδικές βροχές και άνω των 1200 μέτρων περίπου χιονοπτώσεις, αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης έως τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 10, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη Στερεά από -2 έως 12, στην Πελοπόννησο από -1 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 10, στις Κυκλάδες από 5 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 13 και στην Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Share this post