Δελτίο Καιρού για Παρασκευή 2/2/2024

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024. Φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα οι οποίες όμως από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών, και στα ορεινά χιονοπτώσεων, υπάρχει για τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά από το μεσημέρι και για την Κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Εύβοια από τις πρώτες βραδινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 11, στη Θεσσαλία από -3 έως 11, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στη Δυτική Στερεά από -1 έως 11, στην υπόλοιπη Στερεά από -1 έως 13, στην Πελοπόννησο από -3 έως 14 στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -1 έως 11, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 1 έως 12, στις Κυκλάδες από 2 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 14 και στην Κρήτη από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι ενώ πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει για τα βόρεια του νομού από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις από το πρωί ενώ πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα δυτικά 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Share this post