Δελτίο Καιρού για Πέμπτη 25/3/2021

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές αναμένονται την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά των προαναφερθεισών περιοχών. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στο Αιγαίο, στην Κρήτη και στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 5 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 10, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 0 έως 11, στην Ανατολική Πελοπόννησο από 2 έως 11, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 11, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 10, στις Κυκλάδες από 4 έως 11, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 11 και στην Κρήτη από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών, πρόσκαιρων και τοπικού χαρακτήρα βροχών. Πιθανότητα ασθενών τοπικών χιονοπτώσεων υπάρχει στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το πρωί αλλά και από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς

Πηγή: meteo.gr – https://meteo.gr/deltio.cfm

Share this post