Δελτίο Καιρού για Κυριακή 29/10/2023

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά αναμένονται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας. Στις παραπάνω περιοχές υπάρχει πιθανότητα σποραδικών, πρόσκαιρων βροχών. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια και ανατολικά θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 12 έως 27, στη Θεσσαλία από 15 έως 26, στην Ήπειρο από 11 έως 24, στη Στερεά από 14 έως 26, στην Πελοπόννησο από 11 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 25, στις Κυκλάδες από 20 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 24 και στην Κρήτη από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο και στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως μετά το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Share this post